Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011-es horoszkóp!!

 

 2011-es horoszkóp!:D

 

 

 

Kos horoszkóp 2011

A 2011-es év egy olyan év, amikor meg kell tanulnod magadból engedni, mások javára, meg kell tanulnod másokat előtérbe helyezni, akkor, amikor a helyzet úgy kívánja. Ugyanakkor meg kell tanulnod együttműködni másokkal. Másokkal kell majd közösen építened, alkotnod, és hátra kell hagynod a vezető szerepet, amelyet szinte minden szituációban kedvelsz. Ha sikerül ez, akkor minden eredmény bámulatos lesz. 

 

Bika horoszkóp 2011

2011-ben figyelmedet saját magadra irányítod, talán jobban mint bármikor máskor. Számos olyan dolog van, ami elégedetlenné tesz és változásokat akarsz. Szó van itt úgy a magánéletedről, akárcsak szakmai életedről. Nagyon önállóságot kaphatsz, nagyobb mozgásteret, amelyek megengedik, hogy saját döntéseket hozz meg. 

Ikrek horoszkóp 2011

A csillagok állása ebben az évben a kapcsolatok terén mutat kibontakozást. Ezek pedig számos esetben mutatnak hatékonyságot a közeljövőben. A csillagok állása nagy hatással lesz a változásokra 2011-ben. Új döntéseid születnek, méghozzá spontán, ezek pedig olyan fejlődésen mennek keresztül, amelyek közelebb hoznak álmaidhoz. A belső zavargások ellenére, amelyek néha igen intenzíven jelentkeznek, személyes utad jónak ... 

Rák horoszkóp 2011

A tavalyi befektetések 2011-ben kezdenek csak igazán megtérülni. Idén az életed minden területén változások állnak be. Az év végén új távlatok nyílnak és régebbi korszakok szűnnek meg. Mivel a legtöbbször a siker nem jön egyedül új lehetőségek is adódnak, amelyeket csak ismereteidnek köszönhetően vonzasz be életedbe. 

Oroszlán horoszkóp 2011

Számodra a 2011-es év a változások éve. Idén nagy lesz a képzelőerőd, amely a tisztánlátással harcol majd. Számos dolog fog 2011-ben veled történni, különböző téren, számos dolog csak úgy jön, akaratodon kívül. Hogy a dolgok azon az úton haladjanak, amelyet te szeretnéd, hamar kell megragadnod a lehetőségeket.

Szűz Horoszkóp 2011

A 2011-es év szép periódusnak ígérkezik, amelyben számos beteljesülés születhet. A legtöbb beteljesülés annak köszönhetően valósul meg, hogy az előző évben komolyan törekedtél minderre. A fő célod 2011-ben hogy megteremthesd a pénzügyi és materiális biztonságod. Teszel is mindezért, folytatod a múltbeli terveid és újakat hozol. Jól kijössz a környezeteddel, és amit teszel jókedvvel teszed. 

Mérleg horoszkóp 2011

2011-ben a hangsúlyt a kapcsolatokra helyezed, legyen szó családról, barátokról, partnerről, kollégákról, együttműködő partnerekről stb. Légy nyitott, lépj ki a világba, kommunikálj, alakíts ki kapcsolatokat. Több lehetőséged lesz kibontakozni a kialakított kapcsolatok segítségével. Saját szakmai tevékenységeid tudod majd kibontakoztatni, így néhány álmod is valóra válik. 

Skorpió horoszkóp 2011

2011-ben a fontos projektek kerülnek előtérbe. A csillagok állása jól befolyásolja az évkezdést, racionális és szociális téren egyaránt. Idén kreativitásodat is kiélheted. Az élet minden területén nagy változásokra számíthatsz. 

Nyilas horoszkóp 2011

A csillagok állása ebben az évben új lendületet hoz életedbe, amelynek segítségével nagyobb nehézségeket is át tudsz majd lépni. A csillagok állása szerint a Plútó idén több optimizmust hoz életedbe, olyan lehetőségek állnak majd rendelkezésedre, amelyek segítenek kimozdítani az eddigi mókuskerékből. 

Bak horoszkóp 2011

2011-ben nagyszerűen érzed a csillagok hatását, ez pedig felvillanyoz és színessé tesz. Több alkalommal lesz időd relaxálni és kipihenni a fáradalmakat. Megtanulod megköszönni mindazt, amit kapsz az élettől. Munka Csapatmunkában nagyszerűen dolgozol ebben az évben. 

Vízöntő horoszkóp 2011

Általánosan mondva a 2011-es év jónak mondható. Több lehetőség is adódik arra, hogy szakmai és személyes téren fejlődéseket érj el. Személyesen számos új embert ismersz meg 2011-ben, az újak mellett a régi kapcsolataidat is ápolod, tanulsz a múlt hibáiból. Ha eddig nem volt beteljesült a szerelmi életed, 2011-ben rátalálhatsz a szeretett személyre. Számos Vízöntő számára az út most egyenesedik ki, a dolgok letisztulnak, sokan házasságot köthetnek. 

Halak horoszkóp 2011

A 2011-es év két remek periódust ígér. Az év első három hónapjában környezeted elhalmoz figyelmességgel, de lesz alkalmad intim percekre is, mély kötödésekkel. Annak ellenére, hogy néha meg kell védd territóriumodat, meg tudod ezt oldani anélkül, hogy kapcsolatokat szakítanál meg, mert azok az üzenetek ...