Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csók tippek...(K)

 Igen, tudjuk, szeretsz csókolni, és szereted ha csókolnak, de nem nevezheted magad igazán profinak, addig míg ki nem próbáltál mindent.

 1. Legyen akármennyire is nagy a vonzalom, az íratlan szabályok szerint az első csóknak sokkal inkább lassúnak és romantikusnak kell lennie, mintsem vadnak és birtoklónak. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szabályokat hanyagolni lehet.
 1. Ne nedvesítsd meg ajkaidat, mielőtt csókra kerülne a sor. Ez olyan mintha jeleznéd: „Felkészülni, vigyázz, start!”
 1. A nyelved nem egy horogra akadt hal. Ez alapján nem kell egyből elkezdenie „vergődni” miután ajkaitok összeértek. A francia csókot általában a férfi kezdeményezi a következők alapján:
 • Összezárt száj, az ajkak összeérnek;
 • Szétnyílnak az ajkak, és kölcsönösen átfogják egymást- egyelőre nyelv nélkül;
 • Ezután megérinthetjük partnerünk nyelvét saját nyelvünkkel és várjuk az ő reakcióját is;
 • Teljes érintkezés, de ismétlem, kerüljük a hirtelen mozdulatokat, a nyelv mozgása legyen sokkal inkább könnyed, simogató, mintsem a centrifugára emlékeztető körkörös mozdulat.
 1. Ne nyisd nagyobbra a szádat, mint a partnered; az ajkaknak egymásba kell kapcsolódniuk.
 1. Normális esetben a csók módozata függ attól, hogy milyen a kontextus. A hozzáállás változhat annak alapján, hogy egy holdfényes esti sétára indulunk, vagy egy klubban bulizunk.
 1. Soha ne kezd el felfedezni partnered testét az első csók alkalmával. Inkább simogasd meg tarkóját, vagy öleld meg. Úgy, ahogy te sem szeretnéd, ha a fiú egyből „lerohanna”, ő sem érezné jól magát az általad produkált helyzetben.
 1. Mindenkivel megtörtént már, hogy kicsit ittas állapotban csókolózott egy férfival. Jó lenne mégis, hogy az ilyen esetek ne legyenek túl gyakoriak, nehogy olyan helyzetbe kerüljünk, hogy ne tudjuk kontrollálni cselekedeteinket.
 1. Gondoskodj a friss leheletről: Tic-tac, rágógumi, mentolos spray, bármi, ami felfrissíti leheletedet.
 1. Ne ragaszkodj sohasem! Ha úgy érzed, hogy partnered visszavonul, vagy valamilyenféle képen ellenkezik a csók folytatását illetően, állj meg nyugodtan, és ne válj zavarttá. Majd otthon lesz időd fejjel menni a falnak…
 1. Minél kevesebbet beszélsz, annál jobb. Ne erőlködj a megfelelő szavak keresésén a csókot követően, és semmiképp se tégy olyan kijelentéseket, mint: „ Hú, milyen jól csókolsz!”. Ha túlságosan nyomasztóvá válik a csend, inkább csókold meg újra.